​Mere end 25 års erfaring

Fagspecialister

​Salg, service & reparation

Fejemaskiner sælges og repareres

Hos Pema Teknik ved vi alt om fejemaskiner. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer særligt fra mærket Kärcher, som er en af de mest velrenommerede producenter på markedet. Fra vores base i Esbjerg,  sælger vi fejemaskiner til firmaer og private i  hele Jylland og på Fyn. Vi står altid klar med et godt tilbud, det kunne eksempelvis være på en god brugt fejemaskine fra Kärcher.

Med mere end 25 års erfaring inden for salg og service af fejemaskiner. Vi har en stor ekspertise omkring vores produkter, når det kommer til rådgivning af den rette maskine samt reparation, hvis der måske skal udskiftes børster på din fejemaskine. 

Effektiv reparation og salg af fejemaskiner

Skal du bruge en fejemaskine udendørs, har vi altid en fejemaskine til salg fra for eksempel Kärcher, som er vores helt store speciale, og hvortil vores spidskompetencer ligger. Vi både sælger, servicerer og reparerer, hvis du skulle få brug for en dygtig specialist, der forstår sig på teknologien bag. Så skal vi nok komme ud at hjælpe dig.

Vi har nogle kompetente reparatører, der kører i hele Jylland og på Fyn, hvis du står og mangler en fagmand til at efterse dine maskiner. Har du bestilt fejemaskiner hos os, leverer vi dem lige til den ønskede adresse, således at du ikke selv skal besvære dig med at transportere den.

Se alle produkter i vores udstillingshal

Er du interesseret i at se vores udbud af fejemaskiner, har vi en stor udstillingshal, hvor alle vores produkter er bredt repræsenteret. Vi skal nok rådgive dig om de forskellige maskiner, såfremt du ønsker at høre om de unikke funktioner og egenskaber ved hver af dem.

Kig forbi vores butik. Så hjælper vi dig med at finde den fejemaskine, der passer til dine behov. Eller du kan ringe til os for flere information og aftale på telefon 75 15 94 99 eller skriv til pema@pema.dk.​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Andre mærker​

Firma​

​Pema Teknik

Cvr: 92215059

Kontakt