​Mere end 25 års erfaring

Fagspecialister

​Salg, service & reparation

Højtryksrenser til private og erhverv

Hos Pema Teknik har vi en højtryksrenser til ethvert formål og behov. Vi forhandler til såvel private som virksomheder i hele Jylland og på Fyn. Har du ikke mulighed for at hente din højtryksrenser hos os i Esbjerg, så kommer vi gerne til dig. Vi har særligt speciale i Kärcher højtryksrenser, da vi gennem mere end 25 år har solgt, serviceret og repareret alle typer Kärcher produkter.

Skal du have en god og billig højtryksrenser, har vi altid masser af gode tilbud og et bredt udvalg af nogle af de bedste og mest driftsikre maskiner, der holder i mange år. Så om du skal bruge en i privaten eller hver dag i virksomheden, har vi lige det, du mangler.

Effektiv højtryksrenser med stabilt tryk

Vi har vores egen udstillingshal, hvor alle vores forskellige produkter er vidt repræsenteret. Her finder du alt inden for højtryksrensning i høj kvalitet. Tag eksempelvis Kärcher højtryksrensere, som blandt andet er en højtryksrenser til fliser. Hvor end der er behov for et godt og stabilt tryk, der kan rense effektivt og grundigt, skal der en god og solid højtryksrenser til.

Vi tilbyder service og reparation af alle typer højtryksrensere, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du oplever problemer med din. Vi kommer ud til dig og går din maskine efter i sømmene samt reparerer på stedet, hvis dette er muligt. Vi kender alt til Kärcher, hvorfor din renser med højtryk er i kyndige hænder.

Få billige højtryksrensere til unikke behov

Det er ikke alle, der har brug for det nyeste og det dyreste, hvad angår en højtryksrenser. Vi har en til alle behov, og vi har masser af gode priser, så alle kan være med. Kom og se de mange modeller eller ring til os for at høre mere.

Du kan kontakte os på telefon 75 15 94 99 eller skriv til pema@pema.dk - så skal vi nok rådgive dig til den rette løsning.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Andre mærker​

Firma​

​Pema Teknik

Cvr: 92215059

Kontakt