​Mere end 25 års erfaring

Fagspecialister

​Salg, service & reparation

Kärcher maskiner forhandles og serviceres

Hos Pema Teknik i Esbjerg forhandler, servicerer og reparerer vi alle Kärcher maskiner til private og erhverv i hele Jylland og på Fyn.

Vi har over 25 års erfaring i faget, og vi kender derfor alle Kärcher maskiner samt den bagvedliggende teknologi i forhold til rådgivning og reparation.

Vi forhandler en bred vifte af Kärcher produkter:

  • ​Kärcher damprenser
  • ​Kärcher vinduesvasker
  • ​Kärcher støvsuger
  • Kärcher højtryksrenser
  • ​Kärcher hedvandsrenser
  • Kärcher koldvandsrenser
  • ​Kärcher fejemaskine​

Derudover udfører vi service af maskiner og reparation af maskiner, således at vi hjælper vores kunder hele vejen rundt, når de har brug for os.

Levering af Kärcher produkter til døren

Med speciale i salg af maskiner leverer vi Kärcher produkter lige til døren, og vi har en udstillingshal tilknyttet, hvor man har mulighed for at se alle vores forskellige maskiner før køb. Om du skal bruge en fejemaskine, kompressor, gulvvasker eller højtryksrenser, er op til dig og dine behov - vi leverer efter ønske.

Har du brug for reparation af dine Kärcher produkter, står vi til rådighed. Vi har folk, der kører ud og tilser dine maskiner og reparerer dem efter behov. Da vi har stort kendskab til al mekanikken bag, kan vi ret hurtigt klare en eventuel skade eller defekt.

Specialister i service og reparation

Mangler du en kompetent fagspecialist til at se dine Kärcher maskiner efter i sømmene, er vi den rette til opgaven. Vi er her for dig, når du har brug for os, så du kan drage nytte af maskinerne igen. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Ring til os ganske uforpligtende på telefon 75 15 94 99 eller skriv til pema@pema.dk - så skal vi nok hjælpe dig.​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Andre mærker​

Firma​

​Pema Teknik

Cvr: 92215059

Kontakt