​Mere end 25 års erfaring

Fagspecialister

​Salg, service & reparation

Telefon: ​75 15 94 99

Maskinservice af alle typer maskiner

Hos Pema Teknik tilbyder vi professionel maskinservice af alle typer maskiner til private og virksomheder i Esbjerg, Jylland og Fyn. Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen og er derfor kompetente helt ud til fingerspidserne, når det kommer til service og reparation af forskelligartede maskiner fra blandt andet mærket Kärcher.

Vi tilbyder:

  • Salg af maskiner såsom en Kärcher gulvvasker
  • Salg af fejemaskiner, kompressorer, højtryksrensere og mange andre
  • ​Effektiv maskinservice
  • Grundig reparation af maskiner
  • ​Levering

Kvalitetsbevidst maskinservice og reparation

Har du en brugt gulvvasker eller en robot gulvvasker, der trænger til et grundigt maskinservice, kommer vi gerne forbi og ser på din opgave. Vi kører i hele Jylland og på Fyn, hvor vi også leverer dine købte produkter lige til døren. Har du en gulvvasker til hjemmet eller en gulvvasker til industri, som vi skal se nærmere på, kommer vi så snart, vi kan.​

Når det kommer til maskinservice, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har speciale i langt de fleste maskiner - især fra Kärcher - uanset om det er en gulvvasker til trægulv eller en helt anden maskine. Vi kender mekanikken og kan derfor udføre alle former for reparationer ganske nemt og effektivt.

Kontakt os ved behov

Står du og mangler en kyndig fagspecialist til maskinservice af én eller flere maskiner i privaten eller i firmaet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kører gerne ud til dig, når du lige har brug for det - så kan vi få dine maskiner til at fungere igen.

Du kan kontakte os på telefon 75 15 94 99 eller skriv til pema@pema.dk. Så skal vi nok hjælpe dig efter bedste evne.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Andre mærker​

Firma​

​Pema Teknik

Cvr: 92215059

Adresse​

Glentevej 3

6705  Esbjerg Ø

Kontakt