BATTERIER / LADERE 

Hos PEMA Teknik er vi autoriseret VARTA forhandler og kan hjælpe dig med at finde præcis det batteri, som du har behov for.  Til dit byggekøretøj, som skal præstere optimalt under meget vanskelige betingelser, svært tilgængelige steder og i barskt vejr. Så de har brug for et batteri med maksimal startkraft kombineret med ekstremt god vibrationsmodstand og beskyttelse mod spild, også off-road.  Til dit landbrugskøretøj, hvor det er vigtigt at have køretøjer, som er altid er klar til brug, også efter at have stået stille udenfor sæsonen.  Til din lastbil, hvor f.ek.s VARTA Promotive batterier har den førende teknologi til transport med erhvervskøretøjer over lange afstande. De kan meget mere end blot at starte motoren. De kan f.eks. levere strøm til parkeringskøleren/-varmeren i førerhuset.

Hos PEMA Teknik er vi autoriseret VARTA forhandler og kan hjælpe dig med at finde præcis det batteri, som du har behov for.

Til dit byggekøretøj, som skal præstere optimalt under meget vanskelige betingelser, svært tilgængelige steder og i barskt vejr. Så de har brug for et batteri med maksimal startkraft kombineret med ekstremt god vibrationsmodstand og beskyttelse mod spild, også off-road.

Til dit landbrugskøretøj, hvor det er vigtigt at have køretøjer, som er altid er klar til brug, også efter at have stået stille udenfor sæsonen.

Til din lastbil, hvor f.ek.s VARTA Promotive batterier har den førende teknologi til transport med erhvervskøretøjer over lange afstande. De kan meget mere end blot at starte motoren. De kan f.eks. levere strøm til parkeringskøleren/-varmeren i førerhuset.

Vi er også autoriseret forhandler af Optima batterier.

Kig forbi vores butik. Så hjælper vi dig med at finde det batteri, der passer til dine behov. Eller du kan ringe til os for flere information og aftale på telefon 75 15 94 99 eller skriv til pema@pema.dk.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe