KOMPRESSORER

 

 

Pema Teknik - Salg & Reparation af fabrikater I Service af maskiner - Kompressorer
Med speciale i salg af maskiner leverer PEMA Teknik Kärcher produkter lige til døren, og PEMA Teknik har en udstillingshal tilknyttet, hvor man har mulighed for at se alle PEMA Tekniks forskellige maskiner før køb. Om du skal bruge en fejemaskine, kompressor, gulvvasker eller højtryksrenser, er op til dig og dine behov - PEMA Teknik leverer efter ønske.
Søger du en kompressor i høj kvalitet, er vi hos Pema Teknik specialister med mange års erfaring inden for salg, kompressor service og reparation af alle typer kompressorer.

Søger du en kompressor i høj kvalitet, er vi hos Pema Teknik specialister med mange års erfaring inden for salg, kompressor service og reparation af alle typer kompressorer. 

Fra vores base i Esbjerg, leverer vi maskiner til private og virksomheder i Jylland og på Fyn, som ønsker nogle solide og driftssikre produkter, der holder i mange år.

Hos Pema Teknik har vi særligt speciale i Power system - reno, som vi har forhandlet i rigtig mange år. Vi kender de bagvedliggende dele og tilbyder effektiv og grundig kompressor service, så den bliver så god som ny igen. 

Skal du bruge en brugt kompressor eller kompressor reservedele, er det her hos os, du finder dem i høj kvalitet.

 

PEMA Teknik udfører lovpligtigt eftersyn af kompressortanke i henhold til arbejdstilsynets bekendtgørelse nr 100 31. januar 2007 om anvendelse af trykbærende anlæg. 

 
 
Altid gode kompressor tilbud

Søger du billige kompressorer, har vi altid nogle på tilbud til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vi har egen udstillingshal, hvor du er velkommen til at komme at se vores udvalg, hvor du også finder et sortiment fra Power system - reno. 

Vi leverer dine produkter lige til døren, så du ikke behøver at tage trailer eller andet med til at transportere.

Erfarer du problemer med din kompressor, har vi egen servicevogn, der kører rundt til vores kunder i hele Jylland og på Fyn, hvormed de kan tage sig af al kompressor service og reparation, hvis der er en defekt eller noget, som skal udskiftes. Vi kender vores maskiner ud og ind og kan derfor reparere dem hurtigt.

Professionel rådgivning

Er det svært at vælge den helt rigtige kompressor, hjælper vi dig med at identificere dine behov. Skal du blot brug den til luft til ganske små opgaver, eller skal den i brug dagligt? Vi finder den perfekte maskine til dig, som er stabil - uanset om du vælger en ny eller en brugt.

Kom forbi for udstillingshal eller ring for at høre mere på telefon 75 15 94 99 eller skriv til pema@pema.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe

DOWNLOAD POWER SYSTEM

 

KATALOGER HERUNDER