HØJTRYKSRENSERE

PEMA Teknik kan tilbyde et stort udvalg af Kärcher maskiner, hvor den tekniske spidsfindighed og alsidighed opfylder alle ønsker - både koldt og varmt vand, med el- eller forbrændingsmotor, mobil eller stationær. Altsammen til fornuftige priser.

Kärcher opfandt højtryksrenseren i 1950 og har siden forfinet princippet om højtryksrensning lige siden. Bedre ydeevne med mindre forbrug. Længere levetid og kortere rengøringstid. Kärcher er førende på markedet.

 

 

 

Kärcher HDS 5/11 UX Hedvandsrenser

10,800.00 DKK

Den primære fordel ved den nye opretstående serie af hedvandsrensere er det horisontale maskinkoncept. Det sikrer lav vægt, kompakte mål og gør det nemt at læsse og transportere maskinen. Den kan også fint transporteres liggende i en stationcar. Takket være den kompakte størrelse optager disse maskiner et minimum at plads under opbevaring. Store hjul og ergonomisk udformet trække-/skubbehåndtag sikrer fremragende manøvredygtighed og mobilitet, selv på vanskelige overflader.

Den trecylindrede, aksiale højtrykspumpe er udstyret med hærdede stempler af rustfrit stål og et cylinderhoved af messing. En trykafbryder slukker automatisk for maskinen, når pistolen ikke er i brug. Dermed mindskes belastningen på komponenterne, og levetiden forlænges. Højtrykspumpe, brænderventilator og oliepumpe drives af en elektrisk motor og kombineres til en fremdriftsenhed. Dette princip sikrer ikke blot en meget kompakt enhed og stor ydelse, men gør også disse enheder særdeles driftssikre. Kendetegnende for Kärchers gennemprøvede kedelteknologi er den høje ydelse og det minimale pladsbehov samt overholdelse af alle lovmæssige emissionsgrænser. Enkeltfase-enhed med luftkølet elektrisk motor. Trecylindret aksialpumpe med hærdede rustfri stålstempler. Kemikalier tilsættes ved lavt tryk.

Funktioner og fordele:

Indbygget slangetromle
Behagelig og sikker opbevaring af trykslange
Sikker ergonomisk drift
Kortere indstillingstider
Let transport henover dørtærskler og trapper
Store hjul til ikke-asfalterede overflader
Vand fin-filter beskytter effektivt højtrykspumper mod forurening
Nem at fjerne udefra

Kompakt design

Pladsbesparende opbevaring og transport

Spildsikker pumpe og brændstoftank til liggende transport

Perfekt til små køretøjer!

1.06​4-901.0