Hos Pema Teknik ved vi alt om fejemaskiner. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer særligt fra mærket Kärcher, som er en af de mest velrenommerede producenter på markedet. Fra vores base i Esbjerg, sælger vi fejemaskiner til firmaer og private i hele Jylland og på Fyn. Vi står altid klar med et godt tilbud, det kunne eksempelvis være på en god brugt fejemaskine fra Kärcher. Med mere end 25 års erfaring inden for salg og service af fejemaskiner. Vi har en stor ekspertise omkring vores produkter, når det kommer til rådgivning af den rette maskine samt reparation, hvis der måske skal udskiftes børster på din fejemaskine.
Hos Pema Teknik i Esbjerg forhandler, servicerer og reparerer vi alle Kärcher maskiner til private og erhverv i hele Jylland og på Fyn. Vi har over 25 års erfaring i faget, og vi kender derfor alle Kärcher maskiner samt den bagvedliggende teknologi i forhold til rådgivning og reparation. Vi forhandler en bred vifte af Kärcher produkter: Kärcher damprenser Kärcher vinduesvasker Kärcher støvsuger Kärcher højtryksrenser Kärcher hedvandsrenser Kärcher koldvandsrenser Kärcher fejemaskine Derudover udfører vi service af maskiner og reparation af maskiner, således at vi hjælper vores kunder hele vejen rundt, når de har brug for os.
Med speciale i salg af maskiner leverer vi Kärcher produkter lige til døren, og vi har en udstillingshal tilknyttet, hvor man har mulighed for at se alle vores forskellige maskiner før køb. Om du skal bruge en fejemaskine, kompressor, gulvvasker eller højtryksrenser, er op til dig og dine behov - vi leverer efter ønske. Har du brug for reparation af dine Kärcher produkter, står vi til rådighed. Vi har folk, der kører ud og tilser dine maskiner og reparerer dem efter behov. Da vi har stort kendskab til al mekanikken bag, kan vi ret hurtigt klare en eventuel skade eller defekt. Mangler du en kompetent fagspecialist til at se dine Kärcher maskiner efter i sømmene, er vi den rette til opgaven. Vi er her for dig, når du har brug for os, så du kan drage nytte af maskinerne igen. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring til os ganske uforpligtende på telefon 75 15 94 99 eller skriv til pema@pema.dk - så skal vi nok hjælpe dig.
PEMA Teknik har alt i højtryksrensere fra Kärcher. Vi har over 25 års erfaring i faget, og vi kender derfor alle Kärcher maskiner samt den bagvedliggende teknologi i forhold til rådgivning og reparation.

PRODUKTER OG SERVICE

PEMA Teknik er Kärcher forhandler og servicepartner.

Kärcher er verdens førende udbyder af rengøringsteknologi og tilbyder et bredt sortiment af produkter til innovativ problemløsning bestående af højtryks- og ultra-højtryksrensere, støvsugere og damprensere, fejemaskiner og gulvvaskere, vaskeanlæg til køretøjer, rengøringsmidler, tørisblæsere, vandbehandlingsanlæg til både drikkevand og spildevand, vanddispensere, pumper og vandingssystemer til hjemmet og haven.

Hos Pema Teknik i Esbjerg forhandler, servicerer og reparerer vi alle Kärcher maskiner til private og erhverv i hele Jylland og på Fyn. Vi har over 25 års erfaring i faget, og vi kender derfor alle Kärcher maskiner samt den bagvedliggende teknologi i forhold til rådgivning og reparation. Vi forhandler en bred vifte af Kärcher produkter: Kärcher damprenser Kärcher vinduesvasker Kärcher støvsuger Kärcher højtryksrenser Kärcher hedvandsrenser Kärcher koldvandsrenser Kärcher fejemaskine Derudover udfører vi service af maskiner og reparation af maskiner, således at vi hjælper vores kunder hele vejen rundt, når de har brug for os.

Levering af Kärcher produkter til døren

Hos Pema Teknik i Esbjerg forhandler, servicerer og reparerer vi alle Kärcher maskiner til private og erhverv i hele Jylland og på Fyn.

Vi har over 25 års erfaring i faget, og vi kender derfor alle Kärcher maskiner samt den bagvedliggende teknologi i forhold til rådgivning og reparation.

Vi forhandler en bred vifte af Kärcher produkter:

 • Kärcher damprenser
 • Kärcher vinduesvasker
 • Kärcher støvsuger
 • Kärcher højtryksrenser
 • Kärcher hedvandsrenser
 • Kärcher koldvandsrenser
 • Kärcher fejemaskine

Derudover udfører vi service af maskiner og reparation af maskiner, således at vi hjælper vores kunder hele vejen rundt, når de har brug for os.

Med speciale i salg af maskiner leverer PEMA Teknik Kärcher produkter lige til døren, og PEMA Teknik har en udstillingshal tilknyttet, hvor man har mulighed for at se alle PEMA Tekniks forskellige maskiner før køb. Om du skal bruge en fejemaskine, kompressor, gulvvasker eller højtryksrenser, er op til dig og dine behov - PEMA Teknik leverer efter ønske.

Service og reparation

Med speciale i salg af maskiner leverer vi Kärcher produkter lige til døren, og vi har en udstillingshal tilknyttet, hvor man har mulighed for at se alle vores forskellige maskiner før køb. Om du skal bruge en fejemaskine, kompressor, gulvvasker eller højtryksrenser, er op til dig og dine behov - vi leverer efter ønske.

Har du brug for reparation af dine Kärcher produkter, står vi til rådighed. Vi har folk, der kører ud og tilser dine maskiner og reparerer dem efter behov. Da vi har stort kendskab til al mekanikken bag, kan vi ret hurtigt klare en eventuel skade eller defekt.

Mangler du en kompetent fagspecialist til at se dine Kärcher maskiner efter i sømmene, er vi den rette til opgaven. Vi er her for dig, når du har brug for os, så du kan drage nytte af maskinerne igen. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Ring til os ganske uforpligtende på telefon 75 15 94 99 eller skriv til pema@pema.dk - så skal vi nok hjælpe dig.

 

Hos Pema Teknik ved vi alt om fejemaskiner. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer særligt fra mærket Kärcher, som er en af de mest velrenommerede producenter på markedet. Fra vores base i Esbjerg, sælger vi fejemaskiner til firmaer og private i hele Jylland og på Fyn. Vi står altid klar med et godt tilbud, det kunne eksempelvis være på en god brugt fejemaskine fra Kärcher.

Fejemaskiner sælges og repareres

Hos Pema Teknik ved vi alt om fejemaskiner. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer særligt fra mærket Kärcher, som er en af de mest velrenommerede producenter på markedet. Fra vores base i Esbjerg,  sælger vi fejemaskiner til firmaer og private i  hele Jylland og på Fyn. Vi står altid klar med et godt tilbud, det kunne eksempelvis være på en god brugt fejemaskine fra Kärcher.

Med mere end 25 års erfaring inden for salg og service af fejemaskiner. Vi har en stor ekspertise omkring vores produkter, når det kommer til rådgivning af den rette maskine samt reparation, hvis der måske skal udskiftes børster på din fejemaskine. 

Effektiv reparation og salg af fejemaskiner

Skal du bruge en fejemaskine udendørs, har vi altid en fejemaskine til salg fra for eksempel Kärcher, som er vores helt store speciale, og hvortil vores spidskompetencer ligger. Vi både sælger, servicerer og reparerer, hvis du skulle få brug for en dygtig specialist, der forstår sig på teknologien bag. Så skal vi nok komme ud at hjælpe dig.

Vi har nogle kompetente reparatører, der kører i hele Jylland og på Fyn, hvis du står og mangler en fagmand til at efterse dine maskiner. Har du bestilt fejemaskiner hos os, leverer vi dem lige til den ønskede adresse, således at du ikke selv skal besvære dig med at transportere den.

Se alle produkter i vores udstillingshal

Er du interesseret i at se vores udbud af fejemaskiner, har vi en stor udstillingshal, hvor alle vores produkter er bredt repræsenteret. Vi skal nok rådgive dig om de forskellige maskiner, såfremt du ønsker at høre om de unikke funktioner og egenskaber ved hver af dem.

Kig forbi vores butik. Så hjælper vi dig med at finde den fejemaskine, der passer til dine behov. Eller du kan ringe til os for flere information og aftale på telefon 75 15 94 99 eller skriv til pema@pema.dk.