HØJTRYKSRENSERE

PEMA Teknik kan tilbyde et stort udvalg af Kärcher maskiner, hvor den tekniske spidsfindighed og alsidighed opfylder alle ønsker - både koldt og varmt vand, med el- eller forbrændingsmotor, mobil eller stationær. Altsammen til fornuftige priser.

Kärcher opfandt højtryksrenseren i 1950 og har siden forfinet princippet om højtryksrensning lige siden. Bedre ydeevne med mindre forbrug. Længere levetid og kortere rengøringstid. Kärcher er førende på markedet.

 

 

 

Kärcher HDS 5/13 U Hedvandsrenser

12,200.00 DKK

Den fornuftigt prissatte HDS 5/13 U varmtvandshøjtryksrenser imponerer med et arbejdstryk på 130 bar. Det nye opretstående design sikrer enestående mobilitet og ergonomi.

HDS 5/13 U: indgangsmodellen i klassen med højtryksrensere med varmt vand imponerer med sit sofistikerede og innovative opretstående design. Denne type vandret maskindesign resulterer i reduceret vægt og meget kompakte dimensioner. Dette gør maskinen meget let at transportere i godsvogne og - takket være de store hjul og skubbehåndtaget - meget mobil på ujævne overflader.

Meget effektiv rengøringsydelse er garanteret af kombinationen af ​​patenteret dyseteknologi, turboløser og øget pumpeeffektivitet. Med EASY! Force højtrykspistol, der bruger rekylkraften fra højtryksstrålen til at reducere operatørens holdekraft til nul, såvel som EASY! Lock hurtigudløsere, der gør op og demontering fem gange hurtigere end med konventionelle skrueforbindelser, er maskinen meget praktisk at bruge. Nem betjenings- og opbevaringsmuligheder for slangen og sprøjtelansen øger maskinens omfattende udstyr.

1.064.908.0