GULVVASKEMASKINER

Med Kärcher gulvvaskemaskiner bliver gulvene klinisk rene og pletfrie. Garanteret skinnede resultat. Kärchers all-rounders og specialmaskiner udfører alle former for rengøring i hjemme, hurtigt og økonomisk.

 

Kärcher B 110 R BP PACK Gulvvasker

112,095.00 DKK

Ride-on gulvvasker B 110 R med 110 liter tank, Dose rengøringsmiddel doseringssystem, 2 disk børster, samt 170 Ah batteri sammen med indbygget oplader.
 
Top rengøring resultater, effektive systemer, enkel betjening og et højt niveau af brugervenlighed: vores ride-on gulvvasker B 110 R overbeviser på alle områder. Drevet af et kraftigt 170 Ah-batteri, som nemt oplades via den indbyggede batterioplader, 2 skivebørster med en arbejdsbredde på 75 centimeter, den hastighedsafhængige vanddosering og dosisrengøringssystemet sikrer høj rengøringskraft med samtidig lavt forbrug af vand og rengøringsmidler. Farvekodede betjeningselementer, EASY Operation-kontakten til valg af rengøringsprogram og det store farvedisplay på 30 sprog sikrer også meget enkel betjening. Autofyld-funktionen til tidsbesparende påfyldning af ferskvandstanken og tankskylningssystemet til hurtig rengøring af den snavsede vandtank er integreret for maksimal brugervenlighed. Og maskinen er udstyret med et højdejusterbart førersæde og synlige kørelys for forbedret arbejdskomfort og sikkerhed.
 
1.161-420.0