HØJTRYKSRENSERE

PEMA Teknik kan tilbyde et stort udvalg af Kärcher maskiner, hvor den tekniske spidsfindighed og alsidighed opfylder alle ønsker - både koldt og varmt vand, med el- eller forbrændingsmotor, mobil eller stationær. Altsammen til fornuftige priser.

Kärcher opfandt højtryksrenseren i 1950 og har siden forfinet princippet om højtryksrensning lige siden. Bedre ydeevne med mindre forbrug. Længere levetid og kortere rengøringstid. Kärcher er førende på markedet.

 

 

 

Kärcher HD 5/12 C Koldtvandsrenser

4,680.00 DKK

HD 5/12 C er den eneste højtryksrenser på markedet som er ligeglad med om den står op eller ligger ned. Den er robust nok til en byggeplads, billig nok til garagen og hele Kärchers sortiment af professionelt udstyr passer til maskinerne i den nye kompaktklasse.

Dette er en praktisk maskine, som fungerer over det meste og den kan både stå op og ligge ned, som den eneste på markedet. Den er let at have med i bilen og at opbevare.

  • Det praktiske håndtag gør maskinen let at flytte. Teleskophåndtaget gør maskinen let at transportere og opbevare Kompakt konstruktion
  • Med EASY!Force højtrykspistolen. EASY!Lock Quick Release lukninger - holdbare og robuste - og fem gange hurtigere end skruer.
  • God opbevaring til tilbehør
  • Kan anvendes lodret og vandret. Hjulene er ikke på ved horisontal kørsel. På den måde sikrer maskinen maksimal stabilitet. Separat parkerings- og transportposition.  

Den automatiske Pressure Relief (Trykaflastning) beskytter komponenterne og forlænger levetiden.
Kvalitets cylinderhoved af messing.
Stort, let tilgængeligt vandfinfilter beskytter pumpen mod smudspartikler i vandet.
Skrue forbindelse (M 18x 1,5) til opbevaring af gulvrenser direkte på maskinen.
Praktisk opbevaringsrum til trippledysen og rotojetdysen.
Indbygget slangetromle med 15 meter højtryksslange. Giver stor arbejdsradius og nem opbevaring (CX modellerne)

UDSTYR

Pistolhåndtag - EASY!Force
Højtryksslange, 10 m
Strålerør, 840 mm
Trippledyse (0˚/25˚/40˚), Manuelt
Rengøringsmiddel funktion, Sug
Pressostatkontrol

1.520-900.0