HØJTRYKSRENSERE

PEMA Teknik kan tilbyde et stort udvalg af Kärcher maskiner, hvor den tekniske spidsfindighed og alsidighed opfylder alle ønsker - både koldt og varmt vand, med el- eller forbrændingsmotor, mobil eller stationær. Altsammen til fornuftige priser.

Kärcher opfandt højtryksrenseren i 1950 og har siden forfinet princippet om højtryksrensning lige siden. Bedre ydeevne med mindre forbrug. Længere levetid og kortere rengøringstid. Kärcher er førende på markedet.

 

 

 

Kärcher HDS 5/15 U Hedvandsrenser

14,800.00 DKK

Hedvandsrenser i begynderklasen til en konkurrencedygtig pris.

Det innovative opretstående design sikrer god manøvredygtighed og ergonomi. Særdeles brugervenlig takket være enknaps-betjeningen og indbygget slange. Varmt vand opløser fedt og dræber bakterier langt mere effektivt end koldt vand. Med en hedvandsrenser fås et både hurtigere og bedre resultat og der spares samtidig på både vand og sæbeforbruget.

Den største fordel ved denne opretstående hedvandsrenser er det horisontale koncept. Det sikrer en lav vægt og en kompakt størrelse, så den er let at læsse og transportere. Liggende er den også nem at tage med i en stationcar ved flytning fra et ene sted til et andet. Den kompakte størrelse gør, at hedvandsrenseren kun optager et minimum af plads, når den ikke er i brug. Store hjul og ergonomisk træk-/skubbehåndtag sikrer perfekt manøvredygtighed, selv på vanskelige overflader. 3-cylindret aksial højtrykspumpe med hærdet rustfri stålcylinder og messingcylinderhoved. En trykafbryder slukker automatisk for maskinen, når pistolen lukkes. Det mindsker belastningen på komponenterne og forlænger levetiden. Pumper og brænderventilator drives af en elektrisk motor og kombineres til en fremdriftsenhed. Det sikrer ikke blot en meget kompakt enhed og stor ydelse, men gør også disse enheder særdeles driftssikre. Kärchers gennemprøvede kedelteknologi kendetegnes af høj ydelse, lille pladsbehov og overholdelse af alle lovmæssige emissionsgrænser. Enkeltfase-enhed med luftkølet, to polet elektrisk motor. 3-cylindret aksialpumpe med hærdede rustfri stålstempler. Kemikalier tilsættes ved lavt tryk.

Funktioner og fordele:

  • Innovativt opretstående design for let transport hen over dørtærskler og trapper, samt store hjul til ikke-asfalterede overflader
  • Kompakt design for pladsbesparende opbevaring og transport samt spildsikker pumpe og brændstoftank til liggende transport. Perfekt til små køretøjer
  • Finmasket vandfilter, der effektivt beskytter højtrykspumper mod forurening. Nemt at fjerne udefra.

1.064-913.0