STØVSUGERE

Kärcher våd- og tørstøvsugere og opretsstående støvsugere tilbyder den optimale løsning for industrier, butikker, bilværksteder og rengøringsselskaber. De imponerer med deres høje kvalitet og holdbarhed, innovative filterteknologi og ekstraordinær brugervenlighed.

Kärcher CV 66/2 Støvsuger

26,899.00 DKK

Varenummer: 1.012-585.0

 

Stor Walk Behind Støvsuger. CV 66/2 walk-behind støvsugeren er med sit brede børstehoved velegnet til daglig rengøring af store områder dækket af gulvtæppe. Det regulérbare håndtag gør det nemt at skubbe CV 66/2 med én hånd. Maskinen er nem at opbevare på grund af det sammenklappelige håndtag, og den 20 m lange ledning kan rulles op på en indbygget ledningskrog.

 

Funktioner

Let filterskift

Filtersystemet et let tilgængeligt, så det er hurtigt at skifte filtret.

 

Kontraroterende børstevalsesystem

Takket være det innovative, kontraroterende børstevalsesystem, får maskinen fat på tæppets fibre på begge sider og rejser dem op.

 

Altid klar til brug.

Krogen kan drejes, så elledningen nemt kan tages af.

 

Leveres med følgende udstyr:

  • Støvsugerpose, 1
  • Børstevalse, standard, 2
  • Støvsugerpose, Papir
  • Filterindikator
  • Højdeindstilleligt håndtag
  • Sikkerhedsklasse, II

 

Beskrivelse

CV 66/2 kan i kraft af det regulerbare håndtag let og ubesværet skubbes med én hånd. Håndtaget kan klappes sammen, hvilket gør både opbevaring og transport af maskinen let og pladsbesparende. Det store filterlåg kan åbnes langt op, er der er hermed let adgang til filtersystemet. Det er derfor nemt og bekvemt at skifte papirfiltret. De to børster løsnes ganske enkelt og kan let tages af og sættes på igen.