STØVSUGERE

Kärcher våd- og tørstøvsugere og opretsstående støvsugere tilbyder den optimale løsning for industrier, butikker, bilværksteder og rengøringsselskaber. De imponerer med deres høje kvalitet og holdbarhed, innovative filterteknologi og ekstraordinær brugervenlighed.

HOME & GARDEN

PROFESSIONAL

Kärcher EB 30/1 LI-ION Støvsuger

2,990.00 DKK

Varenummer: 1.545-127.0

 

EB 30/1 Professional Li-ion er den første batteridrevne elektriske børste på markedet til professionel brug. Udover et ekstra batteri indeholder den professionelle version en hurtig oplader i stedet for en standard oplader. Maskinen giver mulighed for hurtig, stille (56 dB) og pålidelig rengøring af hårde gulve og tæpper i arbejdstiden.

 

Tekniske detaljer

Strømtilslutning 220 – 240 / 50 – 60 V / Hz

Arbejdsbredde 300 mm

Beholdervolumen 1 l

Lydniveau 56 dB(A)

Spænding 7,2 V

Kapacitet 2,6 Ah

Vægt uden tilbehør 2,4 kg

Vægt inkl. Emballage 3,3 kg

Mål (L x B x H) 250 x 300 x 1340 mm

 

Funktioner

Hurtigoplader

Nem udskiftning af batteri

  • Det kraftfulde lithium-ion batteri er let at tage ud og udskifte i et par enkle trin.

Børsten udskiftes uden brug af værktøj

  • Børstevalsen kan tages af uden værktøj, hvilket letter rengøringen.

Leveres med følgende udstyr:

  • Børstevalse, standard
  • Hurtiglader, BC 1/1.8

 

Beskrivelse

Et ekstra batteri fordobler maskinens driftstid. Hurtig opladeren inkluderet som en del af standardudstyret reducerer opladningstiden for batteriet fra 3 timer til 90 minutter. Ekstrabatteriet tillader rengøring uden stop. EB 30/1 Professional Li-ion tændes og slukkes med en fodkontakt. Denne flade maskine (90mm) kan komme under radiatorer og møbler. Teleskophåndtaget kan justeres efter brugerens højde og bevæges i alle retninger takket være universalforbindelsen. Den kan låses i opretstående stilling, når den ikke er i brug. Da EB 30/1 Professional Li-ion er trådløs, er den klar til brug i næsten ingen tid. Den elektriske børste kan bruges på gulvtæpper i ca. 60 minutter og hårde gulve i 80 minutter, før det kraftige lithium-ion-batteri skal oplades eller udskiftes.