Køb din Kärcher Terrassevasker hos PEMA Teknik

 

TERRASSEVASKERE

Din wingman til terrasserengøring. Slut med udmattende skrubning: Takket være den nye PCL 4 terrassevasker, er det slut med at rengøre udendørstræterraser med hånden. Tilslut blot strøm og vand, og så er du klar til at nyde en kold drik på din terrasse på ingen tid. Roterende rullebørster og vand renser jævnt, og fjerner selv det mest genstridige og indgroede snavs. Mængden af vand kan nemt justeres, hvilket betyder, at du kun bruger det du har brug for. Snavs løsnes og vaskes væk på én og same gang. Slut med dobbeltarbejde.

Kärcher PCL 4 Terrassevasker

1,116.00 DKK

Varenummer: 1.644-000.0

PCL 4 Terrassevasker til grundig rengøring på udendørs overflader, takket være roterende børster og integreret vanddistribution. PCL 4 skal blot tilsluttes vand og strøm.

  • Fjerner stædig snavs
  • Gårdhave (træ, glatte stenfliser)
  • Balkoner (træ, glatte stenfliser)

Funktioner

To højkvalitets roterende rullebørster (inkluderet i leveringsomfanget for træoverflader.

Grundig og jævn rengøring af træflader i udvendige områder.

To dyser over rullebørsterne

Løsner og fjerner snavs i et enkelt trin. Fjerner stædig snavs.

Vandmængden kan reguleres via en ventil

Vand-effektiv rengøring.

Central fastgørelse af rullebørsterne

Rengøring op til kanten af overfladen - selv i hjørner og kanter.

Udskiftelige rullebørster

Rullebørster til træoverflader, der er egnet til rengøring af trædækplader og WPC-overflader. Stenoverfladerullebørsterne (fås som ekstraudstyr) er velegnede til glatte og forseglede stenfliser.

Kraftig motor til at drive rullebørsterne

Let arbejde med minimal indsats

Leveres med følgende udstyr:

  • Lagerplads
  • Ergonomisk håndtag og greb
  • Ventil til styring af vandvolumen
  • To rullebørster til træoverflader
  • To vanddyser

Beskrivelse

Den elektriske Terrassevasker PCL 4 gør det muligt at fjerne selv fastgroet snavs fra forskellige udvendige overflader let, grundigt og usædvanligt jævnt. Du skal blot forbinde PCL 4 Terrassevasker til en haveslange og begynde at rengøre. Kombinationen af to roterende og udskiftelige rullebørster og evnen til at regulere vandstrømmen sikrer, at snavs både løsnes og fjernes samtidigt. Det betyder, at terrasser kan rengøres grundigt på kun et øjeblik - og uden at bruge mere vand end nødvendigt til rengøringsopgaven. Rullerne er designet til at sikre, at to brædder kan rengøres helt ud til kanten på samme tid, hvilket også sparer tid. Takket være de nemt udskiftelige rullebørster kan dette produkt ikke kun bruges til træ- og WPC-overflader, men også til grundig og skånsom rengøring af alle stenflader omkring hjemmet.