VELKOMMEN TIL PEMA TEKNIKS NYE WEBSHOP

 

ALLE PRISER ER EKSKLUSIV MOMS

 

Ved køb af større Kärcher maskiner, tilbyder PEMA altid instruktionsproces og rådgivning. Kontakt os for yderligere information.

Kärcher EB 30/1 LI-ION Støvsuger

2,990.00 DKK

Varenummer: 1.545-127.0

 

EB 30/1 Professional Li-ion er den første batteridrevne elektriske børste på markedet til professionel brug. Udover et ekstra batteri indeholder den professionelle version en hurtig oplader i stedet for en standard oplader. Maskinen giver mulighed for hurtig, stille (56 dB) og pålidelig rengøring af hårde gulve og tæpper i arbejdstiden.

 

Tekniske detaljer

Strømtilslutning 220 – 240 / 50 – 60 V / Hz

Arbejdsbredde 300 mm

Beholdervolumen 1 l

Lydniveau 56 dB(A)

Spænding 7,2 V

Kapacitet 2,6 Ah

Vægt uden tilbehør 2,4 kg

Vægt inkl. Emballage 3,3 kg

Mål (L x B x H) 250 x 300 x 1340 mm

 

Funktioner

Hurtigoplader

Nem udskiftning af batteri

  • Det kraftfulde lithium-ion batteri er let at tage ud og udskifte i et par enkle trin.

Børsten udskiftes uden brug af værktøj

  • Børstevalsen kan tages af uden værktøj, hvilket letter rengøringen.

Leveres med følgende udstyr:

  • Børstevalse, standard
  • Hurtiglader, BC 1/1.8

 

Beskrivelse

Et ekstra batteri fordobler maskinens driftstid. Hurtig opladeren inkluderet som en del af standardudstyret reducerer opladningstiden for batteriet fra 3 timer til 90 minutter. Ekstrabatteriet tillader rengøring uden stop. EB 30/1 Professional Li-ion tændes og slukkes med en fodkontakt. Denne flade maskine (90mm) kan komme under radiatorer og møbler. Teleskophåndtaget kan justeres efter brugerens højde og bevæges i alle retninger takket være universalforbindelsen. Den kan låses i opretstående stilling, når den ikke er i brug. Da EB 30/1 Professional Li-ion er trådløs, er den klar til brug i næsten ingen tid. Den elektriske børste kan bruges på gulvtæpper i ca. 60 minutter og hårde gulve i 80 minutter, før det kraftige lithium-ion-batteri skal oplades eller udskiftes.