VELKOMMEN TIL PEMA TEKNIKS WEBSHOP

ALLE PRISER ER EKSKLUSIV MOMS

 

Ved køb af større Kärcher maskiner, tilbyder PEMA altid instruktionsproces og rådgivning. Kontakt os for yderligere information. 

For fragt på ordrer over 25 kilo, kontakt os for fragtgebyr.

 

 

Fotos af PEMA Teknik fysiske butik

Kärcher HDS 5/13 U Hedvandsrenser

12,200.00 DKK

Den fornuftigt prissatte HDS 5/13 U varmtvandshøjtryksrenser imponerer med et arbejdstryk på 130 bar. Det nye opretstående design sikrer enestående mobilitet og ergonomi.

HDS 5/13 U: indgangsmodellen i klassen med højtryksrensere med varmt vand imponerer med sit sofistikerede og innovative opretstående design. Denne type vandret maskindesign resulterer i reduceret vægt og meget kompakte dimensioner. Dette gør maskinen meget let at transportere i godsvogne og - takket være de store hjul og skubbehåndtaget - meget mobil på ujævne overflader.

Meget effektiv rengøringsydelse er garanteret af kombinationen af ​​patenteret dyseteknologi, turboløser og øget pumpeeffektivitet. Med EASY! Force højtrykspistol, der bruger rekylkraften fra højtryksstrålen til at reducere operatørens holdekraft til nul, såvel som EASY! Lock hurtigudløsere, der gør op og demontering fem gange hurtigere end med konventionelle skrueforbindelser, er maskinen meget praktisk at bruge. Nem betjenings- og opbevaringsmuligheder for slangen og sprøjtelansen øger maskinens omfattende udstyr.

1.064.908.0