VELKOMMEN TIL PEMA TEKNIKS WEBSHOP

ALLE PRISER ER EKSKLUSIV MOMS

 

Ved køb af større Kärcher maskiner, tilbyder PEMA altid instruktionsproces og rådgivning. Kontakt os for yderligere information. 

For fragt på ordrer over 25 kilo, kontakt os for fragtgebyr.

 

 

Fotos af PEMA Teknik fysiske butik

Kärcher KM 70/15 C Fejemaskine

2,890.00 DKK 4,229.00

Varenummer: 1.517-151.0

  • Mindre parkeringspladser og -områder
  • Stier
  • Hoteller
  • Produktionshaller

Smukt udformet fejemaskine til rengøring af små indendørs og udendørs områder, med en ydelse på op til 2.800 m²/t. Nem at skubbe og stor manøvredygtighed. Luftgennemstrømning og støvfilter kontrolleres, hvilket modvirker støvudvikling. Hovedbørstevalsen drives af begge hjul, hvilket giver et særdeles godt fejeresultat, både ved højre- og venstredrejninger. Takket være de trinvist justerbare sidebørster kan fejningen tilpasses optimalt til gulvet og øvrige objekter, der skal fejes. Den lave vægt gør maskinen pladsbesparende og nem at transportere.

 

Funktioner

Valsedrev til hovedbørste

Hovedbørstevalsen drives af begge hjul - det giver fremragende resultater, både når du kører til venstre og til højre.

 

Justerbart håndtag

Meget ergonomisk takket være tre højdeindstillinger.

Kan foldes sammen, hvilket sparer opbevaringsplads.

 

Stor beholder

Ergonomisk beholderhåndtag til nem håndtering og tømning.

 

Fejebakkeprincip

Til direkte snavsoptag

 

Leveres med følgende udstyr:

  • Udendørs anvendelse
  • Indendørs anvendelse
  • Manuelt fejedrev
  • Fejebakkeprincip
  • Sammenklappeligt skubbehåndtag

 

Beskrivelse

KM 70/15 C er kendetegnet ved sin 2-hjulsdrevne hovedbørste. Fordelene ved dette koncept er den særdeles gode fremdrift og fejeresultatet i kurver. Selv når der kun bruges ét hjuldrev i snævre kurver, arbejder hovedbørsten konstant og giver et fremragende rengøringsresultat. Denne manøvredygtige maskine fejer fremragende i både venstre- og højredrejninger. Sidebørsten kan højdeindstilles i fire trin. Den kun 20 kg tunge maskine arbejder efter fejebakkeprincippet: Ved at skubbe den uden større kraftanstrengelse transporteres snavset i køreretning ind i den 40 l snavsbeholder foran hovedbørstevalsen. På frie områder kan sidebørsten løftes op, så du undgår, at der uønsket hvirvles støv op. Snavsbeholderen er forsynet med et ergonomisk håndtag og er derfor nem at tømme. Den robuste ramme foran er også nem at få fat på og gør det nemt at køre hen over f.eks. dørtrin. Skubbebøjlen kan foldes sammen og højdeindstilles i fire trin efter brugerens kropshøjde. Efter brug foldes skubbebøjlen sammen, så den med sin opretstående stilling kun kræver lidt opbevaringsplads.