VELKOMMEN TIL PEMA TEKNIKS WEBSHOP

ALLE PRISER ER EKSKLUSIV MOMS

 

Ved køb af større Kärcher maskiner, tilbyder PEMA altid instruktionsproces og rådgivning. Kontakt os for yderligere information. 

For fragt på ordrer over 25 kilo, kontakt os for fragtgebyr.

 

 

Fotos af PEMA Teknik fysiske butik

Kärcher NT 30/1 Tact Te L Støvsuger

4,389.00 DKK

Varenummer: 1.148-211.0

Det daglige hårde arbejde på byggepladser og i fabrikshaller stiller store krav til både håndværkere og udstyr. Vore NT 30/1 Tact Te-våd- og tørsugere lever i høj grad op til disse krav.

Den kompakte ekspert til fint støv med sin stabile 30 liters beholder, robuste metalhjul og stødfanger såvel som det gennemprøvede Tact-filterrensningssystem sikrer uafbrudt opsugning af store partikelmængder under barske omgivelsesforhold. Et væsketæt foldet PES-fladfilter hjælper også med til at skabe et støvfrit arbejdsmiljø.

Håndværkere og andre inden for industrien vil værdsætte, hvor nemme de er at bruge og den nemme indstilling af sugestyrken takket være den nyudviklede drejekontakt og trinløse hastighedskontrol. Maskinen er komplet udstyret med nyudviklet og kraftigt forbedret tilbehør, der opbevares rydeligt i den indbyggede sugeslange og tilbehørsrummet. Takket være strømudtaget med automatisktænd-/slukfunktion er det nu endnu nemmere at arbejde med elværktøj.